Riang Ria Kanak2


kenangan semasa zaman kecik2..








'
'
'
'
'
'
v

sambutan hari jadi dari umur setahun sampai tujuh tahun..tradisi family kami akan sambut birthday sampai umur 7 tahun..lepas tu tak yah mengada2 nak sambut lagi..heeeee..btw terima kasih banyak2 mak dan jugak family sebab susah payah prepare my birthday party :)

umur setahun..celebrate dengan potong pulut kuning..hehehe..

umur 2 tahun..pakai cheongsam..macam anak cina tak?hehehe..

time umur 3 tahun..badan semakin membulat start umur 3 tahun..hehehe

yeah..semakin membesar di kala umur menginjak 4 tahun..hehehe..sebelah aku tu sepupu yang sebaya dengan aku..namanya nadia..sampai sekarang dia kecik jew..aku ni yang besar gedabak..hahaha

 umur 5 tahun..time ni aku ingat lagi kek aku ada biskut bentuk rumah..berebut dengan abang2 aku..heeee :)

umur 6 tahun..hehehe..macam biasa makin debab..tak pernah kurus okeh..sampai sekarang.heeee :)

last sambut birthday..kek aku bentuk buku..ada gambar minnie mouse..tandanya kena belajar rajin2..heeee :)

0 comments:

Post a Comment