Monday, December 9, 2013

Kemunculan Semula

Reactions: 
Assalammualaikum..

Ewah2 title post macam artis yang buat pengumuman nak pencen tup2 berlakon balik je..'kemunculan semula' la konon..padahal ada ke orang peduli kau update ke tak ila oiii -,-

lama rasanya tak membebel pasal diri sendiri kat blog..kadang2 ada benda nak update tapi macam malu2 kucing plak nak taip sebab takut sangat orang yang baca blog ni terfikir "over la minah ni..sikit2 nak update" ataupun "bajet la minah ni. itu pun nak kabor kat blog"

but then aku terfikir hak menulis kan hak owner blog..

eh rasa mengantuk pulak..esok la sambung entry baru kalau rajin..hahaha

(kemunculan semula sekadar hangat2 tahi ayam je..sekian)


mamat baju hijau belang2 tu memang tak suka bergambar..grrrrr..
-_-"

4 comments:

  1. hahaha.. sape la yg ckp mcm tu, maknanye.. dia jeles sb takde blog..
    hahah..nice pic r :)

    ReplyDelete
  2. Hihihi. Ada segelintir anonymous suka komen camtu. Nice ye. Thanx :)

    ReplyDelete
  3. haaaa da lame tunggu ko update tauu tauuu hihihi selamat menulis kembali

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke niiii..hahaha..update tentang diri sendiri je lea..xpandai nak berbahasa indah macam ko..tabik spring dengan ko ;)

      Delete