Sunday, March 4, 2012

followers ke 444

Reactions: 
assalamualaikum..

alhamdulillah bertambah jugak followers blog picisan daku ini..terima kasih daun keladi buat mereka2 yang sudi follow..aku sangat menghargai kesudian diorang untuk follow blog ni..haaaa sempena bilangan followers yang dah mencecah 44,444 (eh silap, baru 444 followers je..kekeke) aku nak bagi something la kat follower yang bertuah tu..actually tak adalah special sangat gift yang aku nak bagi tu, just header blog je..

okeh2...dipendekkan cerita, follower yang bertuah itu adalah adik Aishah Ghani..tepuk la sikit..hehehe..yang bestnya kebetulan adik ni junior aku..yihaaaaa..hidup OM!!! (^___^)
klik sini untuk ke--> blog Aishah Ghani

actually kan, tanpa meminta izin tuan blog aku dah TERambil pic dia untuk dibuat header..hehehehe..sorry adik aishah, jangan marah ha..penat akak selongkar blog adik cari gambar adik, tapi tak banyak yang jelas..so akak just ambil pic konvo adik ni sebab nampak sangat tinggi nilainya..chewahhh ayat skema gilerrr..hahaha..

header kat bawah ni just sample je..if adik nak design lain sila bagitau..or nak letak pic lain yang lebih sweet sila inform kat akak tau..or nak header ada doodle (tapi doodle akak simple & tak cun) pun boleh..free of charge khas untuk adik aishah sahaja okeh..hehehe..apa2 pun adik email kat akak apa yang adik nak ada, colour, ayat penyedap or layout header tuh..email nya--> mojako_ila88@yahoo.com.my..cepat2 sementara akak tak kerja ni boleh la buat simple header untuk kamu :) or kalau tak nak tak apa tapi nak merajuk dua minit :p






yang ni header transparent..

ok sampai disini sahaja coretan untuk malam ini..esok sambung cerita lain pulak..hehehe :)

p/s: bosan sungguh duduk rumah..dah sebulan setengah menanam lemak kat badan ni..kerja dimanakah dikau ..sesiapa tau ada kerja kosong area kl or selangor sila jangan segan2 inform pada daku..pleaseeeeee :(

8 comments:

  1. wahhh..patot rasa xley tido lagi..sempat bukak blog sekali lagi..tgok chatbox ade akak :)...wah terharunyaaa...hehehe..ciap wat kan...thanx kak..cantik sangat...terima kasih banyak2..kretif sungguh :D...sy pun bru mula2 blogging ni..xpndai ngat... untung ade orang wat kan :).. ley request lagi ke?free plak tu..hehe.. t papehal sy email akak eh...sementara ni sy da pakai dlu 1 header..speechless! xtaw nak letak mana 1 :D..thanx again kak syalillah.. :D
    Haaa..2diaaa menjela komen xcited punya pasai.. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..ur most welcome :)
      kebetulan hati ni nak buat something utk follower bertuah :)
      ala akak buat simple2 je tu..xdelah advance mcm org lain punye..kalau adik suka akak pun syukur alhamdulillah la..hihihi..

      Delete
  2. Boleh buat kad kahwin ni.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..wt kad utk diri sendiri boleh la kut..xprofesional lagi la..tp klu ada yg request insyallah akan cuba buat yg terbaek :)

      Delete
  3. bagus buat macam ni,tandanya kita menghargai follower..hehe

    sekali buat sampai 6,rajin,,rajinnn :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yela bkn sng nk suruh org follow blog kita dengan kerelaan hati dier..bila dah ada yg follow insyallah pasti akan dihargai :)

      Delete
  4. T tlg design kad kawen kte ea ilaaa.. Tp, sponsor le... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk dayah semua leh jew tapiiiiiii nanti tak menepati selera kamu mcm mana?hahahaha :)

      Delete