Tuesday, December 27, 2011

doodle muslimah :)

Reactions: 
assalamualaikum..

hari ni terlebih rajin la nak doodling ni ha..godek2 inbox fb, terbaca plak mesej dari adik diela adila yang nak doodle pakai tudung colour pink..kesian dia..dah berbulan mintak aku tolong lukiskan, baru hari ni sempat buat..sorry ye adik tomei..akak busy sikit hari tu..hehehehe..nah amek ler doodle akak yang tak seberapa ni..ikhlas dari lubuk hati akak nak bagi ni..chewahhhh :p 


 for those yang rasa2 macam nak doodle ni, dipersilakan la yer mengcopy ia :)







p/s: bila tengok balik doodles ni rasa macam diri ni kanak2 ribena pulak dok melukis kartun..padahal dah boleh jadi mak orang dah.hahahahaha (^^,)
anak buah aku pandai betul complaint lukisan aku ni..
aiman--> mak lang, kaki kartun tu tak sama besar la..satu kaki tu tajam..
aku-->mak lang saja jew buat tak sama besar -___-"

19 comments:

  1. kakak..maseh ew...heheh...sOkeyh la...btw...comel sngt2....

    ReplyDelete
  2. @Diela Yunyunsame2 diela..sorry lmbt..hehehe :) hope suka la yer ngn doodle akak 2..akak wt biasa2 jew..xdela advance cm owg lain :)

    ReplyDelete
  3. @sharkabg shark nk jugak ek?nak doodle tudung kaler pew?ce cite ce cite..hahahah

    ReplyDelete
  4. cute nye. mintak izin nk copy doodles yg ade ye kak. thanks. =D

    ReplyDelete
  5. cantiknya dear...saya tak pandai lukis guna laptop...gune tangan je hihihi

    ReplyDelete
  6. Ijin copy :)
    Syukron :)
    Bagi-bagi caranya buat dong kak, terimakasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 :)

      tutorial ada kat sini

      http://mojako88.blogspot.com/2011/08/tutorial-doodles.html

      :)

      Delete
  7. Salam, saya copy satu ya?

    Terima kasih...

    ReplyDelete
  8. assalam,kak saya amek satu tau...thanksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam..ok noted ;) ur most welcome..

      Delete