Tuesday, November 8, 2011

jawapan kepada persoalan cik citrus azwa :)

Reactions: 


finally, terjawab jua segala persoalan yang dikemukan oleh citrus azwa kepada blogger2 termasuk ler aku..sorry yer dik lambat jawab..la ni jarang update blog da..almaklum ler bz aka buat2 bz dengan assignment la, test la, quiz la..aishhh...apa2 pun harap cik citrus azwa berpuas hati ler dengan jawapan2 skema aku ni..kekekeke..
  1. If anda ada anak,apa nama anak lelaki dan perempuan yg anda nk letak?? just imagine je..;)
    -alamak..nama lelaki tak pernah fikir lak..tu bagi kat incik suami yang pilih nanti..tapi kalau anak perempuan, dari dulu suka sangat dengan nama nurul izzah syazirah..hehehe..or maybe letak nama siti nurhaliza jew kot sebab aku die hard fan siti nurhaliza :p
  2. Kalau masa lapang anda suka buat apa?
    -haruslah tidur, tidur & tidurrrrrrr ^^,
  3. If one day u win cash rm100k,apa perkara penting anda nak buat guna duit tu??
    -1st of all mestilah nak p haji..kalau boleh nak bawak satu family p sana..then sedekah la sikit kat anak yatim..*saham akhirat* after that kalau ada lebih nak beli kamera DSLR,  bayar duit PTPTN..kalau ada lebih lagiiiiii, nak p slimming world..hahahhaahhahaha..lepas tu nak simpan sikit untuk buat modal bisnes baju plus size..errrr..macam tak cukup jew 100k tu..kekeke..
  4. Apa nama binatang peliharaan anda?Kalau tiada,just imagine je...
    -aku tak ada binatang peliharaan, tapi dulu abah ada bela kucing..nama tompok..tapi anak buah panggil tomok..sampai kucing tu mati nama tomok still melekat kat dier..kekeke.
  5. Perkara paling bodoh dlm hidup anda pernah buat??
    -masa sekolah rendah dulu selalu p perpustakaan awam..otw balik tu mesti singgah jap kat bawah jambatan sungai untuk melepak2..then nak dijadikan cerita, tengah syok melepak, ternampak sesuatu kat tebing sungai tu..benda tu ala2 macam satu gumpalan taik (er tak tau penjodoh bilangan untuk taik..gumpalan?ketulan?selambak??????hahahah)..tapi dalam hati ni still was2 betul kew tu taik..then aku ambil satu batang ranting, aku p cucuk taik tu..then bau!! waaaaaa..SAH taik..!! hahaha..apalagi termuntak ler jawabnya..dah tau tu taik lagi nak bau kn..tu la kerja paling BODOH pernah aku buat..hahahahaha..
  6. Masakan ibu anda paling sedap??
    -kuah lodeh aka kuah lontong..orang lain tak boleh lawan kesedapan kuah lodeh mak..terbaekkkkk!!nak cuba?raya mai la rumah :)
  7. Status diri anda terkini..haha...Just answer SINGLE atau BERPUNYA...hihih
    -errrr..4jam yang lepas SINGLE..tapi sekarang BERPUNYA balik..hahahahaha..
  8. Birthday kamu?? tapi rahsiakan tahun ye..;)
    -9 Oktober..tragedi oktober gitu :p
  9. Apa perkara paling penting dalam hidup anda?
    -kasih sayang :)
  10. Nyatakan anda seorang yg macam mana dalam satu ayat...;)
    -badan jew besar tapi hati nipis senipis kulit bawang..hahaahah
  11. Akhir sekali... apa pendapat anda tentang blog saya??tak kisahlah kritikan ke apa ker...;) utk tinjauan..hahaha
    -blog anda best..ada kisah personal, ada kisah artis..ada resepi kek..aishh..semua adalah :) dair segi layout, ok not bad..tak adalah serabut sangat kan :) apa2 pun uitm dihatiku..chewahhh..*tetiba*

5 comments:

  1. hye mis ke'ai...mandarin gitu...wahh..nk kena pergi beraya la mkn kuah lontong aka lodeh...haha..my feveret tue...;)btw..lastly..uitm di hatiku jua..hahaha...tq ye coz sudi lapang2kn msa to answer all that q....love u..;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..ke'ai?wo bu ke'ai..eh betul kew mandarin aku ni..hahaha..meh2 mai raya thun dpn :) ur most welcome..nti de pape soklan lagi, tag jew la yer :)

    ReplyDelete
  3. yg ko pegi pecahkan taik tu nape!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Zarina Daudhahahaha..perasaan ingin tahu yg menebal dlm diri ini..kekekekekeke..

    ReplyDelete
  5. Sy pon ingat nk apply bnda ni..Tp rasanya nk wat course work kot?

    Jom2...Hehe

    ReplyDelete