Wednesday, October 5, 2011

busy tahap gabanzz

Reactions: 
assalamualaikum..

rindu nak update blog..tapi apakan daya, banyak benda nak kena settle..almaklumlah dah sem akhir..kena la fokus lebih..chewaahhh..even baru 3 minggu masuk class, tapi dah macam2 assignment, presentation..yang lebih haru bila kena redo practicum punya report..penat2 buat rupanya salah..cehhh -__-" tu belum lagi kira sistem yang tak berapa nak siap lagi tuh..huhuhuhu..

ni la buku2 yang bakal aku terjah satgi untuk dijadikan citation dalam practicum report..menciiiiiii tau kena baca buku tebal2 ni.. :(

aishhh..tak baik kan mengeluh..huhuhu..

oh ya saja nak bagitau..fakulti aku yang terkenal (terkenal dalam uitm) dengan nama fakulti pengurusan & teknologi pejabat (office managment & technology -OM) dah bertukar pengurusan under fakulti pengurusan perniagaan..huwaaaaa..sedihhhhhhh om dah berkubur :( tiada lagi om..kenapa?kenapa?kenapa? bukan aku tak suka cuma sedih, lagi 1 sem jew nak habis, tup2 bertukar..kalau boleh nak grade nanti as a om student..om ada identiti tersendiri..kenapa perlu merge dengan fakulti bisnes??hmmmm...nak buat macam mana..kami bukan ada kuasa pun nak tentukan nama fakulti..maybe uitm punya top management lebih tau apa yang terbaik untuk student2 uitm..senior kami bestlah grade as a om student..untunglah~~~~
i love om :)

aish..terbabas plak..kena siapkan practicum report sebelum pukul 4 ni..so kena stop membebel kat sini..wish me luck :)

berseorangan di bilik bacaan plaza satelit b, uitm puncak alam..sobs3..muka aku tanpa secalit mekap..bak kata incik rashid..muka macam perempuan baru lepas beranak! cehhhh ;p

assalamualaikum :)

8 comments:

  1. dulu pernah satu bilik dgn bebudak OM.
    wah kena pergi class pakai high heels dan make up yer?

    ReplyDelete
  2. @Sophie Al-Yahya

    hehehehe..xjugak kak..masa part 1 dip dulu yela kot sakan mekap n pakai high heels sbb de class personality..tp dah masuk part 2 xdela dok mekap sgt..bila da smbung degree ni lg la malas nk mekap..kdg2 bedak pun xpakai n pkai bju xbgosok..hahahaha..tp ada juga mmber yg sakan bmekap p class..hehehe..

    ReplyDelete