Sunday, September 25, 2011

nur janah allia

Reactions: 
assalamualaikum..

hari ni nak cerita sikit tentang penyanyi yang suara sedap+muka cun gilerrrr - Nur Janah Allia..kalau korang nak tau, entry aku yang paling popular adalah berkaitan dengan lagu you yang dinyanyikan oleh nur janah allia ni..korang boleh refer kat entry NI untuk dengar lagu you tu..siyes sedap okeh!


kalau tengok kat stats aku, entry pasal lagu dia ni jauh meninggalkan entry2 lain..dan aku tau jugak, ramai follower blog aku ni adalah peminat nur janah allia..ada yang singgah untuk cari lirik lagu ni, then terus follow blog aku..hehehe :)

dan sejujurnya sebelum ni aku tak tau siapa nur janah allia ni..macam misteri jew..sebab bila aku search kat google image, tak jumpa muka dia..rupa2nya selama ni aku eja nama dia salah..memandai ubah ejaan nama dia, tu pasai tak kuar..hahaha

btw, aku nak ucapkan tenks kat adik sendang sebab suggest link page nur janah allia ni :)

akhirnya dapat gak aku tengok muka penyanyi lagu you ni..hehehe..

sungguh aku suka dengan suara lembut penyanyi ni..bila dengar malam2 rasa macam terbuai2 pulak..nak2 pulak time tengah gaduh dengan bf, memang ler syahdu jew rasa..hehehe..

ha untuk peminat dia, apa lagi, korang p la like fanpage nur janah allia ni tau :)


penyanyi muslimah

alalala..tomeinye dia..hehehe


auwww..sangat manis..nasib ler aku pompuan..kalau tak mesti terpikat..hahaha

gambar credit to nur janah alia fanpage :)

7 comments:

  1. @ZORA
    hahaha..suka la 2..dier ni gilerrrrrr cun kan;p

    ReplyDelete
  2. suka sgt kak janah nie :)
    selalu borak ngn die pun die layan aje . hee
    dah la suara sedapp sgt ^^

    ReplyDelete
  3. @fathiahRAIHANA

    yeke..borak2 kat fanpage dier ek..yup suara dier mmg sedap :)

    ReplyDelete
  4. alhamdullillah sgala puji bgi A..trime kasih atas sokongan kamu smua =D tanpa izinnya A xkan trgubah lagu you nie..m speechless bt all i can is thank u soo much.appreciate lotz!

    luv
    nur janah allia =D

    ReplyDelete
  5. *all i can say is thank u soo much*

    ReplyDelete
  6. @Anonymous
    ur most welcome..keep up a good work jannah :) we'll wait 4 ur next hit song :)

    ReplyDelete