Tuesday, September 13, 2011

facebook khas

Reactions: 
assalamualaikum..

ha ni nak cerita kat semua sahabat2 blogger..aku ada facebook khas untuk sahabat2 blogger add..nak buat fanpage, rasa macam tak layak lagi la..bukan #retis pon nak berfanpage..hehehe..so fb ni sebagai medium untuk berkenalan dan merapatkan silaturrahim antara aku dan sahabat2 blogger sekalian..meh la add..setakat ni kawan baru 3 orang (termasuk personal fb aku) hehehehe..tapi kalau tak mau add xpela *majuk* =__="



so kalau ada request dari aku tu sila2 la approve..kalau tak approve xpela *nak majuk lagi* heeeeee..

4 comments: