Saturday, August 6, 2011

doodles: peace love happiness

Reactions: 
salam..

adeh makin kemaruk aku nak melukis menda alah ni..sampai jadi insomnia da sekarang..hahaha..pape pon layankan jelah doodles yang tak seberapa ni..

peace, love, & happiness..no fighting2..insyallah everything will be ok :)

punyalah lama aku dok memilih kaler untuk doodles aku ni..sesiapa berminat nak ambil doodles ni amek ler..aku halal kan..hehehe..







p/s:  selamat bersahur yer kawan2 :) mau tito dulu..zzZZzz..

8 comments:

  1. salam..sy amek doodle ni boleh ? hehehe

    ReplyDelete
  2. chomotchomeyl: wslm..amek jew la wak..hehehe

    ReplyDelete
  3. comeynyer doodles ni..dynda amik yg wana pink yea..;) ader tut cara nak buat benda alah nie x hehe

    ReplyDelete
  4. adynda: amek la wak..hehehe..xde tutorial sy sendiri lg..tp klu nk tgk cara2 buat doodle leh refer kt blog ni

    http://cha-memey.blogspot.com/2011/06/tutorial-cara-melukis-doodles.html

    saya blajo dr blog ni la :)

    ReplyDelete
  5. kak syalilah,nk tye ni,kan ade byk doodles kat atas ni, yg 1st wane hitam pink, yg 2nd biru pink. k.syalilah wane satu2 atau ade cara nk bg byk wane. eh faham x soalan sy? mcm bebelit2 kan soalan sy. huu. nak tau,kot2 ade cara nk tuko wane baju doodle tu dgn lebih tanpa kne wane setiap satu...plis2 jawap..huu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lmbt reply :(

      ok faham maksud soalan adik 2..hehehe..

      akak kalerkan doodle tu guna paint tool sai jew..adik pilih warna yang adik suka tu kat bucket, then click je kat gambo yang kita nak warnakan tu..pastu save..then pilih warna lain, click kat gambo, then save..camtu la ulang2..hehehe :)

      Delete