Wednesday, August 24, 2011

doodles muslimah requested by ayie

Reactions: 
assalamualaikum..

ha ni doodle yang di request oleh AYIE .  aku janji nak buat malam tadi, tapi disebabkan excited menyiapkan report praktikal, maka aku tangguh sat nak buat doodle ni..so tengahari ni memandangkan aku free dapatlah aku buat untuk dia..tapi yang sedihnya, dah siap semua, baru perasan doodle ni tak pakai blusher..alaaaaa..sedih rasanya..kurang kecomelan doodle ni..hehehe..tapi pape pon diharapkan ayie suka la doodle yang tak seberapa ni..dia pun tengah belajar cara2 buat doodle..chaiyok2 ayieeeeeeee :) nanti dah teror buatkan doodle untuk aku pulak tau..hahahahaa :)))))









35 comments:

  1. comeiyl la..gune software ape ek nk wat doodle ne??

    ReplyDelete
  2. saya nakyang pakai spek baju biru ye?

    ReplyDelete
  3. nk satu doodle..thanx..

    ReplyDelete
  4. Nak amek satuu... Yg pakai spek baju biru :)

    ReplyDelete
  5. saya amek due untuk projek saya :) TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. amek sume pon xpe dik..hehehehe..ur most welcome :)

      Delete
  6. comey sgt...sy amik jgk yee.... mekaseh byk2..

    ReplyDelete
  7. syalillah, comels lah doodle kamu..akak minat, amik 1 ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..amek la kak..xmrh pon..hehehe :)

      Delete
  8. salam..comel doodle2 kat cni..
    bley ke amek nak letak kat blog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..yeke tenkiu..hehehe..
      boleh je..memang nak bagi pun kat rakan2 blogger yang sudi amek:)

      Delete
  9. kalau nak mintak tolong buatkan header buleh?
    kena bayar tak?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wt masa skg xde la plak akak caj..hehehe..xtau la masa akan dtg..wt utk suka2 jew :) nk wt leh jew tp xtau la bila leh wt sbb skg da start keje kn..tapi apa2 pun leh anta gmbr, kata2 kt header, nk tema kaler pew & saiz blog ok? nti email kn kt email mojako_ila88@yahoo.com.my :) insyallah ada kelapangan akak wt k :)

      Delete
  10. salam =)...sis, sukanye tgk doodles ni sume..kami mohon guna doodles sis blh ya utk header blog kami yang baru nk buat?

    ReplyDelete
  11. salam..syalillah comel,bole amik 1 pic ni x?comell sgt..

    ReplyDelete
  12. Salam, saya ambil satu untuk blog ya?

    Terima Kasih :)

    cantik.....

    ReplyDelete