Monday, August 15, 2011

doodles: main layang2

Reactions: 

assalamualaikum..

aku teringin sangat nak p taman metropolitan kepong...
main layang2 bersama incik rashid...
tapi dia tak pernah bawak aku p sana...
yelah masing2 tak ada kenderaan sendiri lagi...
kalau tak ada kenderaan memang tak boleh p sana..
nak p sana tak ada pulak bas lalu situ...
nak naik teksi mahal pulak...
almaklumlah dua2 student...
mana ada duit nak berjoli sana sini..
aku ni harapkan duit ptptn & pama...
dia pulak harapkan duit mara...
so kenalah sentiasa budget...
kadang2 aku cemburu....
cemburu dengan kawan2 yang p dating sana sini...
aku pulak kalau dating balik2 tempat yang sama..
kalau tak kat mid valley...
kat jj kepong..
paling jauh pon the mines...
huhuhu...
teringin nak p jalan2 kat seremban naik ktm...
tapi incik rashid tak bagi p sana...
bahaya katanya...
incik rashid dulu selalu gak p taman metropolitan kepong tu..
dia p dengan abang & adik dia..
kadang2 dia p jalan kaki jew dari rumah pak cik dia..
tak pon naik motor...
bila aku ajak dia, dia kata jauh kalau jalan kaki..
takut aku tak larat..
dia tak apalah dah biasa..
cehhh....
takkan nak naik motor berdua dengan dia..
gilo apo..
huhuhu...
hmmmm...
aku harap suatu hari nanti dapatlah aku p sana..
main layang2 bersama dia..
mungkinkah menjadi realiti???



godek2 gambar dalam external, terjumpa gambar incik rashid kat sana..jeles tau tengok :(

cantik view belakang tu..gambar matahari nak terbenam..kalau buat sesi fotografi kat sini memang sesuai sangat..tetiba terberangan aku berposing dengan dia..hikhikhik..*gedik*

opsss...part lutut harus disensored kan..aurat2..hehehe..muka incik rashid tak penting, yang penting view kat belakang tu sangat cantik..rasa tenang bila tengok..hehehe..

sempat jugak aku google gambar orang main layang2 kat sana..huhuhu..jeles!



semoga impian aku nak p taman metropolitan kepong tercapai..amin, amin, aminnnnnn :)

p/s:  ada sesiapa sudi nak bawak aku p sana tak?hehehehe..


3 comments:

  1. jom ila..kie g..wat photoshoot kt sane.. tingin gak nk g..cam besh..aku penah lalu, tgk kete deret2 parking penuh.

    ReplyDelete
  2. dulu mse kecik2 minat la men layang2 ni..skang ni bz aje..da tak de mse da nak men..ntah ingat ke ntah tdk la nak nek kan layang2 2..huhuhh...

    ReplyDelete
  3. ayie: wahhh...jom2..aku on jew..hahahahaa..mmg ramai owg especially weekend..

    zora: ha 2 la..kecik2 dlu slalu la main..la ni mane de mse da..bz ngn study..lps 2 ada mase ngadap laptop..hehehe..

    ReplyDelete