Wednesday, August 24, 2011

doodles gadis ayu

Reactions: 
assalamualaikum..
wah tetiba hari ni mood nak berdoodle mai..nak2 pulak bila member dah request, tak sampai hati tak tunaikan permintaan diorang..sementara ada masa ni boleh la aku lukis apa yang patut..tapi kalau tak ada masa nanti sorry la ye kalau terpaksa menghampakan permintaan tu..hihihi..doodle ni direquest oleh zarina lagi..mengada2 kau kan..nak doodle seksi la..rambut kerinting la..hahaha..ni duit raya untuk aku kena kasik lebih tau..kekeke..tapi sorry ler ina aku tak reti lukis rambut kerinting..lepas tu doodle ni tak seksi..bukan apa, bulan puasa ni beb..mane leh seksi2..doodles ni aku namakan gadis ayu sebab nampak macam ayu *kononnya la kan* tapi ina, sejujurnya doodles ni nampak macam ayu sangat untuk kau..muahahahahahaha...kau kan ganas lagi brutal..erkk..terkutuk pulak..tak apa2..hari raya nanti aku mintak maaf kat kau wokeh ;p






6 comments:

  1. hidayahthul: nk gk ek..insyallah nti aku wt kn ek..hehehe

    ReplyDelete
  2. bleh tak amek mana2 doodle dlm blog sis neh?? ke nak kene req wat yg laen????
    huhu.. comeiii bangat....

    ReplyDelete
  3. @putri_roh

    amek jew mana yg bkenan dik..doodle akak ni biasa2 je..sebab tu free of charge..hahahahaha :p

    ReplyDelete
  4. kak macam mana kakak wat ada gambar kat sebelah nam aakak tu ....ajaar laaaaa saye.....:)

    ReplyDelete
  5. @wawa gambar kat header 2 kew dik?insyallah kalau akak ada masa akak buat tutorial ek :)

    ReplyDelete