Monday, August 22, 2011

doodles: untuk ina & pasangannya

Reactions: 
assalamualaikum..yihaa..setelah sekian lama tak berdoodle, hari ni tetiba mai mood nak melukis..selalunya aku buat doodle muslimah, tapi hari ni aku buat doodle free hair pulak..actually aku buat doodle ni untuk member aku zarina ..dia request hari tu..so ina, doodle ni untuk ko okeh..sorry tak berapa nak comel..tambah2 doodle lelaki lebih kecik dari doodle perempuan ni..hehehe..sorry ya..









p/s: ada yang berminat?kalau ada ambil jew okeh :)

6 comments:

  1. cantik.. tapi doodle ngeri2 tak de ke..hehehe..:P

    ReplyDelete
  2. zora: alamak...xreti la nk wt doodle ngeri2..xpe2 nti moja try wt utk zora..hahaha :p

    ReplyDelete
  3. cantek la, pandai awak lukis doodle.
    nak jugak heheheheheee

    ReplyDelete
  4. chocolate strawberry: yeke..hehehe..tenks..biasa jew 2..msih dlm proses blajo wt doodle ni..nk kew?insyallah klu bkesempatan moja wt utk chocolate ek :)

    ReplyDelete
  5. doodles akak sangat chumil xD Rajinnya akak buat~ :)

    ReplyDelete
  6. @Siti Maisarah Zulhaimitenkui adik..doodle simple jew ni..owg lain wt lg la..time ada masa jew wt dik..klu bz xsmpt nk wt..hehehee

    ReplyDelete