Wednesday, August 3, 2011

doodles: couple version

Reactions: 
salam...

bosan sungguh duduk rumah..nak tidur pun dah bosan..tambah2 sekarang ni tengah puasa, tak elok tidur lama2 *padahal pukul 10pg baru bangun tidur*

dek kebosanan, aku pun saja2 wt doodle..tapi agak membengkek kan hati bila software untuk doodle dah habis tempoh trial..dok download installer baru pun still tak boleh guna gak..even dah habis tempoh trial, kalau nak melukis still boleh tapi tak boleh nak save pulak..tetibe timbul idea bernas..nak save tak boleh, so aku print screen jela..hikhikhik....

akhirnya dengan keazaman yang membara (hikhikhik..poyo nya ayat ni), berjaya jugak aku buat couple doodles..*bangga2* punyalah lama aku nak siapkan lukisan ni, lebih kurang dua jam lebih baru siap..tapi tak apa, janji hasilnya memuaskan hati aku..


any comment??hehehe..ala tak payah comment la..tau dah lukisan ni secantik lukisan pelukis expert..tambah2 lagi lukis guna mouse jew..nak beli painting tablet, tak mampu den..huhuhu..bila dah siap tergelak sorang2.selalunya macam tu lah, bila dah siap melukis, tersengih sorang2 tengok hasil lukisan tu..*pelik2* bukannya apa, sebab rasa doodles tu cute sangat, compare dengan real person yang sememangnya tak cute langsung..hahaha..

couple doodles kat atas ni bukan kali pertama aku lukis..

 ni lah first couple doodles aku..kononnya yang girl tu aku..yang boy tu incik rashid..hikhikhik..tapi sumpah aku geli tengok gambar ni..sebabnya gambar untuk girl tu kurus+ayu semacam..padahal aku ni gemuk & muka garang..hahaha


eh2...okeh la..nak masak untuk berbuka..daaaa..

p/s:  tenks for reading :)


5 comments:

  1. hehehe comel la yunk huhu
    kre ok la tu tak la.. mcm cci
    ni tak reti lukis lngsg ngeee ;))

    ReplyDelete
  2. cci: kite pon xreti nk lukis gk sbnr nye..teror lukis owg lidi jew..hahaha..nsib de software ni ..ade la sikit rope nye..hahahaha..klu x entah apa ropenye.. ;)))

    ReplyDelete
  3. ila...evethink in my blog ok..nape? u cany accessing it or wut?

    ReplyDelete
  4. wuyoo...cantik jugak ni...
    btw selamat berpuasa..:P

    ReplyDelete
  5. @yie yang: i can't read ur latest post..hehehe :)

    @zora: hehehe..tenkiu2..selamat bpuase gk zora..jgn ponteng2 ha :)

    ReplyDelete