Thursday, August 4, 2011

doodle muslimah

Reactions: 
salam...

La ni asal boring jew buat doodle..asal bosan jew buat doodle..celik mata jew lukis doodle..tapi tulah, lukisan aku still kaku..try buat doodle tengah duduk pon tak berapa nak menjadi..keras semacam jew..blending colour pon tak berapa menjadi..tapi tak apa..i'll never give up..hehehe..

actually mula2 nak buat couple doodle tengah duduk bersama..tapi punyalah berejam buat doodle untuk perempuan..lepas tu tak berapa nak menjadi..tension jadinya..mata pun dah pedih2 dok mengadap laptop lama sangat..then aku decide buat doodle perempuan jew la..untuk doodle lelaki, tengok la kalau rajin aku buat ler nanti..hehehehe

kalau ada sesiapa yang nak ambil doodle ni (tu pun kalau ada yang nak la kan..hehehe), ambillah..tak marah pun..bulan ramadhan ni memang digalakkan bersedekah..kan kan kan..kekeke :)))

tetiba teringat kat report praktikal..satu apa pon tak sentuh lagi..isk...tak ada idea la nak buat report..macam mana ni..kalau report tu just suruh lukis doodle kan best..hehehehehehehe (^^,)

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Tlgbuatkan nama cmtu boleh???Nama:Nik Zulaikhaa Warna:x kesah ikut awak,terima kasih ye kak

    ReplyDelete