Tuesday, July 19, 2011

minggu ke 2 praktikal : tiara beach resort, PD (last day)

Reactions: 
hari keempat a.k.a hari terakhir..

pagi tu peserta kursus jagaan aku ada acara senamrobik..since aku tak bawak baju sukan, yang ada hanya skirt, so aku tak join lah diorang..tapi aku join majlis penutupan kursus gangguan seksual..muahahaha..suka2 hati aku jew nak jaga mana..masa majlis penutupan tu, sempat gak la mata ni menyaksikan aksi gedik peserta kursus ni..dalam hati ni terdetik 'nasib baik aku tak jaga kursus ni..kalau tak berbulu mata aku tengok aksi gedik minah2 ni'...ada sorang minah ni muka iras2 macam lisdawati..cuma dia kecik jew..


ha sebelah aku tu la encik khairul yang sudi belanja kami makan durian kat batu 4..

habis jew majlis penutupan kursus gangguan seksual ni, aku  & prema lari pulak ke kursus aku iaitu kursus pengacaraan majlis..untuk majlis penutup ni aku jadi photographer..tapi menjadi atau tak gambar tu wallahualam la..hahahaha...nasib lerrrrr..


prema, madam gina  & me :)

bersama kak wawa..peserta favourite..malangnya dia tak dapat anugerah peserta wanita terbaik.yang menang orang lain sampaikan semua orang pelik..even yang menang tu pun pelik macam mana dia boleh dapat..hahaha..

survey form..dengan selamba aku kritik hotel ni..memang tak best pon hotel ni..aku tak akan suggest kat orang lain untuk p hotel ni..daripada 5 bintang, aku hanya bagi 2 bintang untuk hotel ni..sungguh tak memuaskan hati..even rata2 peserta kursus complaint pasal servis hotel ni dalam evaluation form..dan ini jugak adalah pertama kali aku tulis berjela2 kat evaluation form..sebelum ni mana pernah aku complaint..hahaha...

sebelum balik, haruslah mengisi perut yang kosong..yang bestnya ada menu kupang butter..fuhh...bertambuh nasi aku makan tu..hehehe..


lepas habis majlis penutupan, tibalah masa untuk balik..sobs3..sedih la pulak rasanya..even servis hotel ni sangat HAMPEH, tapi keseronokan bersama kawan2 kat sini yang menyebabkan hati sayu nak balik..

bergambar kenangan bersama prema sebelum balik :)

hikhikhik..saja nak interprame..ni time aku dah sampai jkr..disebabkan aku sampai awal so kena la tunggu mak aku..bosan2 terus aku snap gambar time dalam surau..

okeh ni saja kenangan aku 4 hari jadi urusetia kursus di tiara beach resort, port dickson..lepas ni tak tau la samada kena jaga kursus lagi atau tak..

ha lupa nak cerita, masa kami makan kat batu 4 tu, kami lalu la kat kawasan marina beach resort tu..dengar cerita tempat tu angker..huhuhu..aku cuba gak search kat forum2 tentang keangkeran marina beach resort tu..iskkk..meremang bulu roma den baca..memang seram..even tengok dari luar pun dah menyeramkan..okeh sekian..tak mau cerita lagi..serammmmmmm...

p/s:  tenks for reading :)


0 comments:

Post a Comment