Saturday, July 9, 2011

200 :)

Reactions: 
alhamdulillah akhirnya berjaya jugak blog yang bosan ni capai 200 followers..hahaha..sungguh tak sangka tau..ada jugak orang sudi jadi follower..*terharu* btw tenks a lot pada followers2 ku..hopes korang enjoy la bila baca blog aku ni..pada yang rasa nak muntah hijau+darah bila baca blog ni maap la yer..almaklumlah ni blog personal..tak ada benda lain yang ada dalam blog ni melainkan kisah hidup seharian, kisah cinta, kisah kawan2, dan lain2 kisah aku yang sebenarnya korang langsung tak mau ambil kisah..kan kan kan..hahahahaha..

dan follower yang ke 200 adalah daripada adik fazni shahira..


cute header :)

ni la owner follower ke 200 aku..cute mcm blog dia gak..hehehe..
so apalagi, p serang blog adik kita ni cepat2 n follow blog dia okeh :)
klik  sini

2 comments:

  1. ohh akak, terharunye saya *.* malu pun ado. nanti popular pulak. hihi. thanks akak ;)

    ReplyDelete
  2. hehehe..akak lg tharu adik sudi follow blog akak..hehehe..u r most welcome..keep in touch :)

    ReplyDelete