Tuesday, June 21, 2011

super duper enjoy : day 2 (KL Bird Park - last part)

Reactions: 
opss..nanti dulu..jangan p mana2..mai baca entry ni..banyak lagi gambar2 yang aku nak share kat blog aka diary aku ni..hehehe..ha kali ni aku nak share pic yang aku ambil gune kamera dslr ayie..sekali dah ambil gambar, rasa macam seronok pulak..even tak berapa nak reti ambil angel yang menarik, aku tak harus berputus asa..mesti cuba, cuba dan cuba sampai berjaya..chewahh..macam sesi motibasi motivasi lak..hahaha

okeh2 meh layan pic ayie yang aku tolong snap kan..ayie ni la tuan punya kamera dslr tu..dia jugak lah yang bagi peluang kat aku try gune kamera dia..siap offer lagi kalau nak pinjam sehari dua untuk belajar, ambillah..wah..seronok jew dengar..tapi aku tak berani lah pinjam barang orang..nak2 pulak barang mahal..aku ni dah la ganas, silap hari bulan rosak pulak..hahaha..

ayie ni tak mau bergambar dengan burung2..dia berminat nak bergambar dengan sign board jew..hahaha..pelik tapi menarik gak..

ada gegar sikit..biasalah nervous, tangan pon shaking..heheheheh

alamak jauh la pulak pic ni aku ambil..

you are here..hampir semua kawasan kami jelajah..hehehe..


cuba meniru aksi burung enggang ni..mula2 sampai, aku cakap burung enggang tu burung kenyalang..adeh..sekali salah, malu jew...hahaha

sangat comel..come to mama.tapi burung ni buat dek jew kat ayie..hahaha

another sign boards

ni aksi ayie ketakutan sebab burung2 kat sini suka hati diorang jew nak terbang sana sini..almaklumlah tempat diorang..sampaikan kat meja makan pun diorang bertenggek..hehehe..


wah2..sempat lagi membaca..tapi bukan baca novel yer..tu flyers..hihihi

ehem2..merenung jauh nampak..ingat kat siapa tu?hehehe

peace no war..

ayie disebalik rimbunan pokok..

ha..aku suka pic ni..*ceh mentang2 aku yang snap, semua aku suka..hahaha

hahaha..ayie bersama burung merak..nampak cam ayie berani jew kan, padahal time ni lepas snap pic terus ayie meloncat takut..alamak, terbocor rahsia..hahaha

kekeke..aku sangkakan pokok spesis terbaru..rupanya buah betik dicucuk kat dahan pokok yang dah mati..ni untuk makanan burung..

pas ni ayie boleh jadi bestfriend ostrich ni..gaya dah hampir sama..hahahahaha

time to go back..
bye2 KL bird park..
c u later...

p/s:  time balik tu terserempak dengan 3 jejaka handsome..perghh..sungguh tak tipu, tiga2 giler handsome..tergugat iman..hahahahaha..aku sangkakan aku sorang jew yang perasan, sekali tu dalam kereta ayie pun cakap benda yang sama..ayca pun mengiyakan..hakhakhakhak..opss..tergatai pulak.. :p

p/s:  tenks for reading..love u..muah3..hahaha

0 comments:

Post a Comment