Tuesday, June 14, 2011

muet oh muet :)

Reactions: 
~oh lalalala..gembiranya hati ni bila dah tau result muet..hehehe~

malam tadi sebelum tidur tiba2 teringat nak check result muet..tapi disebabkan mata pun dah layu, nak bukak sikit pun dah tak larat, so aku decide nak check lepas bangun nanti..lepas sembahyang subuh, nak check, tengok abah tengah pakai laptop..malas nak kacau dia..hehehe..pukul 10 lebih baru aku check..tapi tak ada pulak dalam website muet tu..then aku pun dah patah harapan nak check..esok lusa lah check..dah la line internet ni mengong..slow sangat sebab dah exceed limit..hehehe..terus aku p dapur, masak apa yang patut..

pukul 12 lebih time aku tengah menggoreng terung, tiba2 abah bagitau ada surat dari majlis peperiksaan malaysia tapi abah lupa nak bawak masuk dalam rumah..punyalah excited aku mendengarnya..tak sempat nak tutup api dapur gas, terus meluru ke depan..*nasib tak hangus terung aku tu* nak p ambil surat tu kat luar rumah, segan pulak sebab sexy sangat (biasalah dalam rumah sexy sikit..baru ada pengudaraan..hehehe)..dengan suara kesian, aku mintak tolong along ambilkan surat tu..nasib baik along sudi tolong ambilkan..

dup dap dup dap hati aku ni..aku mula la fikir yang bukan2..setahu aku kena check result kat website jew..tapi apahal surat sampai rumah..aku fail kew? dup dap dup dap dup dap lagi..hehehe..tangan pun dah menggigil sikit..dapat jew surat kat tangan aku, dengan tangan ala2 parkinson, terus rakus koyak surat tu..sampaikan koyak rabak surat tu..hahaha..

ni lah jadinya surat result muet aku..don't try this at home..hahahahaa..sangat ganas kan :)

ya rabbi..apa dah jadi..apa dah jadi..sampai surat rabak bagai..hahahahahaahahahah..aku admit memang aku ni jenis menggelabah orang nya..

tadaaaa~~ ni lah result aku..eh eh mana boleh bagitau aku dapat band berapa..biarlah rahsia..hehehe..

alhamdulillah, syukur padamu Ya Allah atas result muet aku ni..sungguh aku tak sangka result okeh sangat..aku sangka dah fail dah sebab start daripada speaking test lagi aku dah rasa macam down..mana tak nya, aku punya pasangan speaking student uiam, budak tesl lagi..cakap omputeh macam bertih jagung..time tu mula la rasa menyesal tak ambil muet time diploma dulu..kalau tak boleh sama2 berspeaking dengan kawan2 yang aku kenal & sama2 level keupayaan bi nye..hehehe..

lepas tu pulak time exam reading, boleh pulak dengan selamba badak nya aku datang lewat..ha kan dah kelam kabut nak jawab..dah la soalan mencabar minda..tak sempat pun nak check jawapan sangat..time writing pulak, fuh lagi dahsyat..ikut suka hati aku jew nak mengarang..padahal nak jawab tu ada format yang kena ikut..nak2 lagi part report tu..suka suki aku jew nak tulis apa..hahahahaha..lawak2...

then paling tak boleh blah, paling menyakitkan hati, time buat listening..memang aku tak puas hati sebab dah la duduk terperuk kat belakang, radio pulak suara bergema & tak jelas, sepatah haram aku tak faham..nak2 pulak hujan selebat2nya..hahaha..terbaekk..tapi bab hujan tu, dah Allah nak turunkan hujan, redha jela..hehehe..

time balik dari exam tu memang down giler2..sampaikan aku cakap kat incik rashid, nanti nak ambil exam muet balik sebab rasa macam tak boleh perform..tapi bila dah dapat result ni, nampak gayanya tak payah kot nak ambil exam balik..hehehehehe..alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah :)

even result tak gempak pun sebab salah aku gak sebab tak sempat nak study langsung teknik2 menjawab, tapi aku rasa bersyukur sebab target tercapai..tau english aku di tahap mana..so bila result aku sama dengan result kawan2 aku yang terror bi, aku jadi bersyukur sangat :)

p/s:  jumaat ni result uitm pulak keluar..adehhhh..lagi la aku menggelabah.. :(((((((
p/s/s:  tensk for reading :)

0 comments:

Post a Comment