Wednesday, March 9, 2011

weekend with family (edisi ceria) :)

Reactions: 
salam to all my readers...

yeay!!! dapat update blog lagi sebab quiz project dibatalkan..hehehe...semalam aku tulis tentang kisah adikku yang jadi mangsa fitnah kat sekolah dia..sekarang nak sambung lagi tentang aktiviti weekend aku bersama family terchenta :)

masa melawat adik aku sempat jugak kami snap pic buat kenang-kenangan..hehehe

dak aiman ni tau jew kat mana cafe sekolah..ada jew benda dia nak beli..ni makan kek coklat..tapi tak apa, atleast mak lang dia pon boleh tompang makan sekaki..kekekeke
mak memberi motivasi pada adik umpama pakar motivasi...bravo mummy..hikhikhik :)))
kakak yang ganas bersama adiknya yang menjadi mangsa fitnah..hahahaha
wan bersama cucu kesayangannya :)



comel2 jew kawan2 adik aku ni..sejuk mata memandang..yang paling best kalau p sekolah ni, budak2 pempuan memang sangat bersopan, hormat orang tua, even tak kenal diaorang akan senyum & hulur tangan, siap cium tangan lagi..wahhhh...bagus2..tapi ada gak yang tak bagus contohnya budak senior yang poyo tu *sempat lagi nak ngutuk orang ni..bertaubat la ilah oiiii...heeeeeee ;p

p/s:  okeh2, tak mahu kutuk2 orang dah..ni last..kekeke..tak baik kutuk orang..diri ni pun banyak kekurangan sebenarnya T.T (mood:  insaf)

p/s:  lega bila adik dah bersemangat balik nak belajar :))


2 comments:

  1. biasela dok asrama ni de jew yg cemburu tgk owg lebih..nak2 plak de laki ngorat lg la dowg bengang..hahaha

    ReplyDelete