Wednesday, March 23, 2011

terharu :))

Reactions: 
hehehe..macam biasa hari2 aku bukak blog aku..check la kot2 ada yang sudi nak comment entry aku..then check pulak follower..dah bertambah kew belum..lepas tu check stats dah berapa orang view blog aku..last sekali check shoutbox..hehehe..then hari ni macam biasa aku check semua ni..last sekali aku check shoutbox aku...


sekali baca aku tak faham apa maksud dia nak buat entry untuk aku..dua kali baca pun aku tak faham lagi..agak bengap blur disitu..hehehe..then aku pun tekan link yang dia bagi tu..terkejut beruk aku bila tengok muka aku..hahaha..bila baca2 baru la aku faham..rupanya aku follower dia yang ke 1200..mak aih...banyak betul follower dia ni...aku ni baru 60 lebih jew (but aku bersyukur la jugak ada yang sudi nak follow blog aku yang tak berapa nak best ni..hehehehe)..

ha siapa dia yang dimaksudkan tu??jeng jeng jenggggg..hehehe..ni la orangnya:
-
-
-
-
-
-
-
tenks a lot ya cik cahaya..malu2 kucen dibuatnya bila kamu buat entry pasal saya..lepas tu kamu puji2 saya comel lote..bertambah2 kembang hidung saya yang dah memang kembang ni..hahahaha ^^, tapi kenapa kamu cakap saya dah berpunya..lenkali bagitau saya single tau..(syhhhh ni rahsia kita berdua jew tau..ahaksz)..
*incik rashid jangan marah ha*..hehehehe

mula2 aku skodeng blog cik cahaya ni aku ingat budak sekolah mana la..sebab muka dia nampak keanak2kan+chumel..hehehe..padahal sebaya aku..tak percaya??hehehe..ha korang p skodeng sendiri la blog dia ek..klik [sini] untuk p ke blog cik cahaya ni..yang bestnya blog cik cahaya ni dia ada update contest2 yang dibuat blogger lain..bagus2..keep up a good work ya cik cahaya :) moge2 follower kamu makin bertambah..amin.. :))

p/s:  nak bace entry aku jadi follower cik bunga yang ke 1200 tu tak??meh klik [sini] :))



5 comments:

  1. hehhe btw kiko da pollow u taw..ewun my name tuh follow back L:D

    ReplyDelete
  2. rase mcm da follow blog ewun ptg td..rupenye lom lg ek..sowi ek..hehhee..btw tenks coz sudi jd follower saya:)

    ReplyDelete
  3. wah ... tanx dear.. alahai terharu biru gak sbb ada buat entri pasal kita tak smpt nak cek.. tanx ekh .. alahai takde papa itu je yg trmmpu cahaya buat. neway keep in touch n keep it up on blogging ekh .. chaiyok2.. ;))

    ReplyDelete