Thursday, February 24, 2011

lif 'kelakar seram' ;p

Reactions: 
baru2 ni aku sempat merakamkan gambar kejadian 'kelakar seram' kat lif fakulti aku..alkisahnya bermula isnin lepas bila aku dan hajar nak turun dari tingkat 4 ke ground floor *tingkat 4 pun beriya nak guna lif, padahal boleh jew turun guna tangge..hihihi ;p time tunggu lif tu aku pun tengok la lif tu dah sampai kat tingkat mana..tapi yang peliknya lif tu menunjukkan sedang berada di:

tingkat 45~~

tingkat 54~~~~

tak ada tingkat~~

aik....xx pulak~~

hehehe..mesti bagi korang benda ni tak kelakar seram langsung kan..tapi bagi kiteorang yang hari2 dok naik turun lif ni terasa geli hati bila tengok nombor kat lif ni..sebabnya tingkat ni tak wujud pun kat fakulti kiteorang..hehehe..tingkat paling atas adalah tingkat 17..mana pulak datangnya 45 tu..lepas tu boleh pulak naik ke tingkat 54...hahaha..then yang tak boleh blah nya tiba2 jew jadi XX..aik...hajar kate X-MEN tengah naik lif..tu pasal la jadi XX..hehehe..mula2 memanglah kelakar, tapi tiba2 jadi seram nak naik lif tu..kot2 lif ni hantar kiteorang ke tingkat yang tak wujud kew..hantar ke dunia lain kew..hahahaha... *imaginasi kuat sangat ni ;p last2 kiteorang tak berani naik lif tu..kiteorang naik lif lain jew..seriau nak naik lif tu..hehehe..
okeh2 tak kelakar seram pun kan?saja jew buat tajuk gempak..hahaha...

minah ni memang kuat gelak..sekali dier gelak beso, susah nak bagi dier berhenti..sampai mengalir2 air mata kalau gelak..hehehe ;)

thanks for reading :)))))



4 comments:

  1. lawak2!mesti kalo aku ade kat citu guling2 cam tenggiling aku gelak

    ReplyDelete
  2. hahhaaa..amboi nk gelak guling2 lak dier..ko igt ni cite industan..hahaha..tp siyes klako..hihii

    ReplyDelete
  3. hahaha..baru terbace entry ko nie... hahahahaha..mengong jek tp kalo aku pon takut gak. ade lift kat quality hotel pon mcam tu gak...hati2..

    ReplyDelete
  4. hahaha..menakutkan owg jew..igtkn p mne..hehehe

    ReplyDelete