Thursday, February 24, 2011

LAGU TEMA: Nur Kasih The Movie - Yassin & Tizz Zaqyah (Dipawagam: 19 May...

Reactions: 


sedap jugak suara tiz ni..tapi kalau menyanyi live tak tau la sedap kew tak..hehehe..kalau dier berduet dengan remy ishak kan best..kan si remy tu ada bakat menyanyi jugak.sure sedap..tapi dengan yasin pun ok jugak..hehehe..tak sabarnya nak tengok cerita nur kasih the movie ni..mesti best..nanti nak ajak incik rashid tengok sekali la..hehehe..hope time cerita ni keluar aku tak busy..tak kire lah kalau busy tetap gak nak tengok cerita ni..kalau incik rashid pun tengah busy, i'll force him..tak kire..nak tengok jugak..nak jugak..;p
tapi kalau tengok tarikh tayangan ni bulan 5 insyallah aku tak busy sangat kot sebab dah habis final exam..incik rashid jela busy kot..heeeee:)))))


0 comments:

Post a Comment