Friday, December 10, 2010

wow!!kutipan ngangkung dah nak cecah 10juta..

Reactions: 
siang tadi aku terbaca kisah filem ngangkung yang kutipan tiketnya dah hampir kepada 10juta di beautifulnara . tahniah la kepada producer serta pelakon filem ni..memang filem ni hebat la..even cerita biasa tapi di sebabkan lawak menjadi, cerita ni jadi luar biasa..yang penting, aku bangga gak sebab menjadi salah seorang contributer kepada kejayaan filem ni sebab aku tengok filem ni..hehehehehehehe..*tu pun nak bagitahu kan?hahaha...

cerita ni even cerita lawak but still ada mesej yang ingin disampaikan..contohnya disebabkan suka sangat mengangkung, hidup pengangkung ni jadi huru hara..yelah, kalau berkawan dengan syaitan, ikut telunjuk syaitan, mesti hidup tak berkat..nak hidup senang janganlah ambil jalan mudah..kalau berusaha mencari rezeki yang halal, confirm hidup lebih bahagia :)

confirm pelakon2 filem neh dapat bonus dari David Teo~~

owh ya, macam biasa la, aku ni kalau dah tengok wayang mesti simpan keratan tiket tu sebagai koleksi..ni dia tiket tu..hehehe

:)

0 comments:

Post a Comment