Thursday, December 9, 2010

result oh result...

Reactions: 
result??oh no!! kalau boleh tak mahu check tapi selagi tak check, berdebar-debar je hati ni..bukannya apa, bila dah sambung degree ni, pelajaran makin susah, tapi aku banyak main-main..belajar pun ala kadar je..time exam rajin sangat bukak 'muka buku' aka facebook..hehehe..so dah tau effort tu kurang, risau la pulak kalau-kalau result teruk..tu yang tak sabar nak check..jangan la ada fail..sumpah takut..!!! kalau fail maunya aku menangis 3 hari 3 malam.. =.='

mak aih..penat la kalau menangis macam ni 3 hari 3 malam..hehehe ;p

dan bila aku berkobar-kobar nak check, masalah lain pulak..server uitm down coz user dah exceed capacity website..huhuhu..punya la letih jari ni tekan punat refresh..bila dah dapat login, fuhhhhh gila lega.. :) seram sejuk dah ni..bila masuk kat student portal tu, aik, mana pulak link nak check result ni..ala..diaorang ni main cak-cak pulak dengan aku..huhuhu..try pulak check melalui mini transkrip..sekali lagi aku rase seram sejuk+nak terkucil..hehehe..but again, menghampakan hati bile mini transkrip tu just display result sem lepas..hmmm...tak apa la..tak ada rezeki nak check hari ni..bawak-bawak bersabo ek cik mojako (mmujuk ati sendiri..hehehe)..tomorrow never die..

i'll update this entry later :)

Update:  10.23pm..still tak leh check result..huwaaa...sabar menanti~~

bosan tau tunggu buah yang tak gugur neh~~ :p

update: 10th dec..8:10 am

yeay!! dah boleh check result..tapi tu pun check melalui email..still can't check through student portal..but it's ok..asalkan dah boleh tengok result tak kira lah through email or student portal..pagi2 lagi kawan aku si Mel aka Nilda Amalin call aku tanya dah check result ke belum..so sepantas kilatnya aku check..alhamdulillah, even tak dapat dean, but atleast lulus and still above 3 pointer..syukur sangat-sangat :)  gembira sebab database & network aku lulus..geram bel still tak dapat A..apa problem aku sampai tak dapat A, aku pun masih tertanya-tanya..kenapa degree ni susah sangat aku nak dapatkan A untuk bel..padahal member2 yang lain senang je dapat A..aish...sangat misteri..kekeke..then aom aku dapat C+..hahaha..terbaekkkk la ilah~~~~ tak apalah..maybe tak ada rezeki..lagipun effort kurang, so tak boleh salahkan orang lain :) btw, aku nak say thanks a lot to all my lecturers..aku rasa semester 4 ni lah aku dapat semua lecturer yang sangat baik & best :) hoping that for the next semester, i'll change my attitude, my effort and study hard..chaiyok2 ilah!! :))

bersyukur pada Allah atas segala kurnia yang telah diberikan pada aku..Alhamdulillah..thanks a lot to Allah :)

0 comments:

Post a Comment